Tarieven

Tarieven 2024

Het totaal aantal opvanguren dat u per maand nodig heeft, is afhankelijk van de begin- en eindtijd van de basisschool en of u een vakantiecontract erbij wil hebben.
Voorschoolse opvang start bij BSO de Boks standaard om 7.30 uur en duurt tot begintijd
school (met ruimte voor vervroeging om 7.00 uur).
Naschoolse opvang is van eindtijd school tot 18.15 uur (verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur).

In de vakantie zijn we alle dagen geopend vanaf 8.15 uur (met ruimte voor vervroeging) en sluiten we om 18.15 uur (verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur).

 

Hieronder een overzicht van alle tarieven per uur voor 2024:
40 weken contract (zonder vakantiecontract): €9,02,-
Met dit contract heb je alleen in de schoolweken opvang. Mocht je tijdens de vakantie een dag opvang nodig hebben dan neem je een extra dag af en heb je alleen plaats als het kindratio het toelaat.
 
8 weken vakantiecontract (zonder BSO contract): €9,02,-

Met dit contract heb je alleen in de vakantieweken opvang. Mocht je tijdens de schoolweken opvang nodig hebben dan neem je een extra dag af en heb je alleen plaats als het kindratio het toelaat.

45 – 48 weken contract (BSO+vakantieopvang): €8,68,-

Met dit contract heb je in de schoolweken én vakantieweken opvang. Altijd plaats op de dagen die in je contract staan. De BSO is 4 vakantieweken per jaar dicht, vandaar dat je max. 48 weken kan kiezen.

Belangrijk: Mocht je minder/meer dagen en/of weken in de vakantie nodig hebben dan kan dit in overleg in het contract vast gelegd worden.

Extra dag (losse BSO-of vakantiedag): €9,25,-

Mocht je een keer extra opvang nodig hebben in de school- of vakantieweken dan neem je een extra dag af. Dit kan alleen als de kindratio het toelaat.

Mocht je nog ruildagen hebben dan wordt de extra dag niet in rekening gebracht. Ruildagen die in de schoolweken zijn opgebouwd kunnen ook alleen in de schoolweken ingezet worden. Ruildagen die in de vakantieweken zijn opgebouwd kunnen ook alleen in de vakantieweken ingezet worden.

Tijdens studiedagen neem je een halve extra dag af.

Belastingdienst

De kosten voor kinderopvang betaalt u niet alleen. Van de overheid krijgt u een groot deel van de kosten terug via de kinderopvangtoeslag. Met de rekentool krijgt u snel en eenvoudig een indicatie van wat onze opvang in uw situatie kost.

Let op: vul de gegevens in voor alle kinderen die van onze opvang gebruiken maken.